Συσκευασίες Στέβια Sweete Stevia

Στέβια... Mία γλυκιά ιστορία

Οι Ινδιάνοι Guarani της Παραγουάης γνώριζαν εδώ και αιώνες τις εξαιρετικές ιδιότητες του φυτού της Stevia, που το αποκαλούσαν Kaa hee (γλυκό φύλλο). Πρόκειται για ένα μικρό πολυετή θάμνο, που ανήκει στην οικογένεια των χρυσανθέμων και προέρχεται από την Παραγουάη. Τα φύλλα της στέβια περιέχουν γλυκαντικές ουσίες που λέγονται γλυκοζίτες στεβιόλης.

Στέβια Sticks Sweete Stevia

Στέβια... H θαυματουργή

Οι ιθαγενείς της Παραγουάης χρησιμοποιούσαν τα φύλλα της στέβια για να γλυκάνουν το τσάι και τα ροφήματά τους. Απέδιδαν επίσης σε αυτά τα φύλλα και φαρμακευτικές ιδιότητες. Η Stevia έγινε ευρύτερα γνωστή, πέρα από τη Νότιο Αμερική, μετά την ανάδειξη και τη μελέτη της, από το βοτανολόγο Antonio Bertoni στις αρχές του 20ου αιώνα.

Η Στέβια μπαίνει στη ζωή μας!

Εγκρίσεις Διεθνών Οργανισμών για χρήση:

Sweete Stevia...

Διατηρείς τη γλύκα, αποφεύγεις τη ζάχαρη και τις συνθετικές γλυκαντικές ουσίες.

Τώρα με τη Sweete Stevia, το φυσικής προέλευσης επιτραπέζιο γλυκαντικό εναλλακτικό της ζάχαρης, μπορείτε να απολαμβάνετε τα ροφήματά σας αλλά και τα γλυκά σας χωρίς ενοχές, δίνοντας γεύση… σκέτη γλύκα!

Η Sweete Stevia προσφέρει εξαιρετική γεύση χωρίς σάκχαρα, χωρίς θερμιδική επιβάρυνση και αποτελεί χρήσιμη επιλογή για όλους εσάς που θέλετε ή χρειάζεται να προσέχετε τη διατροφή σας. Η Sweete Stevia έχει μηδενικό γλυκαιμικό δείκτη και μπορεί να σας βοηθήσει να ακολουθήσετε διαιτολόγιο χωρίς θερμίδες.

Sweete Stevia: Φυσικής προέλευσης, από εκχύλισμα του φυτού στέβια με φυσική γλυκιά γεύση!

Sweete Stevia Αναλογία με Ζάχαρη

Η Sweete Stevia είναι 150 έως και 300 φορές πιο γλυκιά από τη ζάχαρη αλλά με μηδέν θερμιδική περιεκτικότητα. Απλώς, ένα φακελάκι (0,75g) Sweete ισοδυναμεί σε γλυκύτητα, με ένα κουταλάκι ζάχαρης.

Δείκτης Μάζας Σώματος

Ο Δείκτης Μάζας Σώματος (BMI) υπολογίζει το βαθμό παχυσαρκίας ενός ατόμου.
Προκύπτει από το πηλίκο του σωματικού του βάρους προς το ύψος του στο τετράγωνο.

21,6

Συνταγές με Sweete Stevia

Πατήστε σε ένα από τα cookbooks και ανακαλύψτε τις συνταγές μας.

Ανοίξτε το Cookbook #2 για να δείτε τις νέες συνταγές για γλυκά με στέβια!
Για το Cookbook #1 πατήστε εδώ
Δείτε τις λαχταριστές
Χριστουγεννιάτικες συνταγές
με στέβια

Τι είναι η Stevia;

Η Stevia (Stevia Rebaudiana Bertoni) είναι ένα φυτό που προέρχεται από τις τροπικές περιοχές της Νότιας και Κεντρικής Αμερικής και είναι γνωστή παγκοσμίως με το όνομα ‘γλυκό φύλλο’. Τα φύλλα της Stevia χρησιμοποιούνται ως γλυκαντικά σε φαγητά και ποτά εδώ και τουλάχιστον 600 χρόνια. Σήμερα η χρήση της είναι ιδιαίτερα διαδεδομένη στην Ιαπωνία και σε άλλες ασιατικές χώρες, στις Ηνωμένες Πολιτείες καθώς και στη Νότια Αμερική. Στην Ελλάδα η Stevia καλλιεργείται σε πειραματικό στάδιο. Ωστόσο, αναμένεται άμεσα η έναρξη της συστηματικής καλλιέργειάς της.

Tι είναι οι γλυκοζίτες στεβιόλης;

Οι γλυκοζίτες στεβιόλης είναι γλυκές ουσίες που απαντώνται φυσικά στα φύλλα του φυτού στέβια. Υπάρχουν πολλά είδη γλυκοζιτών στεβιόλης, όπως οι Rebaudioside A, Stevioside, Rebaudioside B, C, D, F, Steviolbioside, Rubusoside και Dulcoside A.

Τι είναι η Rebaudioside A;

Η Ρεμπαουδιοσίδη Α (Rebaudioside A) είναι ο δεύτερος σε αναλογία γλυκοζίτης στεβιόλης, αποτελεί συστατικό τμήμα του φύλλου της Stevia και χαρακτηρίζεται από εξαιρετική ποιότητα και γεύση, χωρίς πικρή επίγευση. Για την υψηλής καθαρότητας Rebaudioside (Reb-A >97%) δεν υπάρχουν ενδείξεις ότι τροποποιείται χημικά ή δομικά κατά την εκχύλισή της από το φυτό της Stevia.
Ασφάλεια/ Χρήση
Η χρήση της Ρεμπαουδιοσίδης Α είναι ασφαλής και έχει εγκριθεί από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή Ασφάλειας των Τροφίμων.
Ημερήσια Δόση
Σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή Ασφάλειας των Τροφίμων η Αποδεκτή Ημερήσια Πρόσληψη των γλυκοζιτών στεβιόλης είναι 4mg/kg Σ.Β./ημέρα. Δεδομένου ότι η περιεκτικότητα της Sweete σε Ρεμπαουδιοσίδη Α είναι <0,019 g, για έναν ενήλικα βάρους 70kg, η Αποδεκτή Ημερήσια Πρόσληψη είναι 22.5 gr Sweete.

Τι είναι η Sweete;

Η Sweete είναι ένα επιτραπέζιο γλυκαντικό από το φυτό stevia και δεν περιέχει θερμίδες.. Ως φυσικής προέλευσης γλυκαντικό εναλλακτικό της ζάχαρης και των συνθετικών γλυκαντικών ουσιών, επιτρέπει σε όσους θέλουν ή χρειάζεται να αποφεύγουν τη χρήση ζάχαρης, να απολαμβάνουν τρόφιμα και ποτά με γλυκιά γεύση. H γλυκαντική δράση της Sweete βασίζεται στην υψηλής καθαρότητας Rebaudioside Α (Reb-A 95%) συστατικό που προέρχεται από εκχύλισμα του φυτού stevia.. H Sweete περιέχει συνολικά τρία συστατικά φυσικής προέλευσης: Ρεμπαουδιοσίδη Α (<0,019 g ανα φακελάκι), Eρυθριτόλη, και σε αμελητέα ποσότητα Μαλτοδεξτρίνη (<0,005 g/ανά φακελάκι).

Περιεκτικότητα σε γλουτένη

Η Sweete δεν περιέχει γλουτένη.

Τι είναι η Ερυθριτόλη;

Η Ερυθριτόλη είναι μια φυσικά απαντώμενη πολυόλη. Εχει ήπια γλυκύτητα, προέρχεται μέσα από ζύμωση από φρούτα και λαχανικά και δεν έχει θερμίδες

Χαρακτηριστικά Sweete

 • Επιτραπέζιο Γλυκαντικό με γλυκοζίτη στεβιόλης από το φυτό stevia.
 • Με φυσική γλυκιά γεύση.
 • Χωρίς θερμιδική αξία.
 • Δεν περιέχει νάτριο ή αλάτι.
 • Με μηδενικό γλυκαιμικό δείκτη.
 • Σε κρυσταλλική μορφή.
 • Σταθερή σε υψηλές θερμοκρασίες.
 • Ένα φακελάκι (0,75g) Sweete ισοδυναμεί, σε γλυκύτητα, με ένα κουταλάκι κανονικής ζάχαρης.

Πλεονεκτήματα της Sweete Stevia

Η Sweete Stevia προτείνεται σε όσους επιθυμούν μια ισορροπημένη διατροφή ή χρειάζεται να ακολουθήσουν ένα διαιτολόγιο χωρίς θερμίδες. Διευρύνει έτσι τις διατροφικές επιλογές και επιτρέπει την απόλαυση γλυκών γεύσεων από όλους, χωρίς επιπλέον θερμιδική επιβάρυνση.

Sweete Stevia στη μαγειρική / ζαχαροπλαστική.

Η Sweete Stevia δίνει φυσική γλυκιά και εξαιρετική γεύση στα ποτά, στον καφέ, σε όλα τα ροφήματα και στα γλυκά. Είναι ιδανική για το μαγείρεμα και τη ζαχαροπλαστική, καθώς η γεύση της παραμένει αναλλοίωτη ακόμη και σε υψηλές θερμοκρασίες (200oC). Αντικαταστήστε τη ζάχαρη με Sweete Stevia στον καφέ, στα ροφήματα & στα γλυκά σας και απολαύστε γεύση σκέτη γλύκα, χωρίς θερμίδες!

Διαχείριση σωματικού βάρους/δίαιτα.

Με τη Sweete Stevia δίνεται η δυνατότητα να απολαμβάνει κανείς τις αγαπημένες του γεύσεις, χωρίς ενοχές και χωρίς επιπλέον θερμίδες! Η Sweete Stevia προτείνεται σε όσους επιθυμούν μια ισορροπημένη διατροφή ή χρειάζεται να ακολουθήσουν ένα διαιτολόγιο χωρίς θερμίδες.

Μπορεί να καταναλωθεί από παιδιά;

Η Sweete Στέβια μπορεί να δοθεί σε παιδιά. Επειδή όμως η κατανάλωση υδατανθράκων παίζει σημαντικό ρόλο στη φυσιολογική ανάπτυξη των παιδιών, προτείνεται να ζητηθεί η συμβουλή του παιδιάτρου πριν την κατανάλωση γλυκαντικών ουσιών.

Μπορεί να καταναλωθεί κατά την Εγκυμοσύνη/Γαλουχία;

Η Sweete μπορεί να καταναλωθεί κατά τη διάρκεια της κύησης και της γαλουχίας. Υπενθυμίζεται όμως ότι τόσο κατά την κύηση όσο και τη γαλουχία, χρειάζεται να ακολουθείται ένα ισορροπημένο διαιτολόγιο προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες τόσο του εμβρύου/ή νεογνού όσο και της μητέρας, σε θερμίδες. Σε κάθε περίπτωση προτείνεται να ζητηθεί η γνώμη του θεράποντος Ιατρού.

Διεθνείς εγκρίσεις.

 • JECFA - Joint Expert Committee on Food Additives - 2008
 • FSANZ - Australia New Zealand Food Standards - 2008
 • FDA - Αμερικάνικος Οργανισμός Τροφίμων & Φαρμάκων - 2008
 • AFSSA - Γαλλική Αρχή Ασφάλειας Τροφίμων - 2009
 • EFSA - Ευρωπαϊκή Αρχή Ασφάλειας Τροφίμων, 2010
 • Ευρωπαϊκή Ένωση - 2011

Σε ποιες μορφές/συσκευασίες κυκλοφορεί η Sweete;

 • Στο Sweete box 100 sticks όπου 1 stick αντιστοιχεί σε 1 κουταλάκι ζάχαρης
 • Στο Sweete dispenser 100 ταμπλέτες (tablets) που διαλύονται εύκολα σε κρύα και ζεστά ροφήματα με αναλογία 1 ταμπλέτα ίση με 1 κουταλάκι ζάχαρης.
 • Στο Sweete bag 150gr σε κρυσταλλική μορφή για χρήση στη ζαχαροπλαστική με κουταλάκι μεριδοποίησης.

Ποια είναι η τιμή της Sweete Stevia;

 • Sweete box 100 φακελάκια (sticks): 4,34€
 • Sweete dispenser 100 ταμπλέτες (tablets): 4,34€
 • Sweete bag 150gr: 6,03€

Που μπορώ να βρω τη Sweete;

Η Sweete στέβια διατίθεται στα super markets: ΑΒ Βασιλόπουλος, Κρητικός, Θανόπουλος καθώς και σε επιλεγμένα φαρμακεία.

Όροι Χρήσης

Κάθε επισκέπτης ή χρήστης του ιστότοπου www.sweetestevia.gr οφείλει, πριν από την επίσκεψη ή τη χρήση των σελίδων, να διαβάσει και να μελετήσει προσεκτικά τους όρους χρήσης ως ακολούθως. Σε περίπτωση διαφωνίας του, οφείλει να μην κάνει χρήση τους. Ειδάλλως τεκμαίρεται ότι αποδέχεται ρητά και ανεπιφύλακτα τους εν λόγω όρους χρήσης και παραχωρεί τη συγκατάθεση του. Οι κάτωθι όροι χρήσης ισχύουν για το σύνολο του περιεχομένου του ιστότοπου μας.

Δικαιώματα πνευματικής και βιομηχανικής ιδιοκτησίας

Το σύνολο του περιεχομένου του ιστότοπου www.sweetestevia.gr συμπεριλαμβανομένων, ενδεικτικά αλλά όχι περιοριστικά, κειμένων, ειδήσεων, γραφικών, φωτογραφιών, σχεδιαγραμμάτων, απεικονίσεων, παρεχόμενων υπηρεσιών, και γενικά κάθε είδους αρχείων αποτελεί αντικείμενο πνευματικής ιδιοκτησίας και διέπεται από τις εθνικές, ευρωπαϊκές και διεθνείς διατάξεις περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας, με εξαίρεση τα ρητώς αναγνωρισμένα δικαιώματα τρίτων. Συνεπώς, απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, «φόρτωση (download)», μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά η περιληπτικά χωρίς τη ρητή προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του Δικαιούχου. Κατατεθειμένα σήματα και επωνυμίες που περιλαμβάνονται στη παρούσα ιστοσελίδα αποτελούν κατοχυρωμένα εμπορικά σήματα και προστατεύονται από τις ανωτέρω διατάξεις Πνευματικής ιδιοκτησίας.

Κατ' εξαίρεση, επιτρέπεται η μεμονωμένη αποθήκευση και αντιγραφή τμημάτων του περιεχομένου σε απλό προσωπικό υπολογιστή για αυστηρά προσωπική χρήση, χωρίς πρόθεση εμπορικής ή άλλης εκμετάλλευσης και πάντα υπό την προϋπόθεση της αναγραφής της πηγής προέλευσής του, χωρίς αυτό να σημαίνει καθ' οιονδήποτε τρόπο παραχώρηση δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας. Ό,τι άλλο περιλαμβάνεται στις ηλεκτρονικές σελίδες του www.sweetestevia.gr και αποτελεί κατοχυρωμένα σήματα και προϊόντα πνευματικής ιδιοκτησίας τρίτων ανάγεται στη δική τους σφαίρα ευθύνης και ουδόλως έχει να κάνει με το www.sweetestevia.gr.

Υποχρεώσεις επισκέπτη / χρήστη

Ο επισκέπτης/ χρήστης του www.sweetestevia.gr υποχρεούται να συμμορφώνεται με τις κείμενες διατάξεις του ελληνικού, ευρωπαϊκού και διεθνούς δικαίου και τη σχετική νομοθεσία. Επιπλέον οφείλει να απέχει από κάθε παράνομη και καταχρηστική χρήση του περιεχομένου και των υπηρεσιών του παρόντος ιστότοπου. Οιαδήποτε ζημία προκληθεί στον ανωτέρω ιστότοπο www.sweetestevia.gr από τον επισκέπτη/ χρήστη λόγω κακής και αθέμιτης χρήσης των σχετικών υπηρεσιών, ανάγεται αποκλειστικά στη σφαίρα ευθύνης του. Σε περίπτωση άσκησης οποιαδήποτε αγωγής, αξίωσης, διοικητικής ή δικαστικής, απορρέουσα από οποιασδήποτε μορφής παράβασης του χρήστη, κατά του παρόντος Δικτυακού τόπου, ο τελευταίος αναλαμβάνει την υποχρέωση αφενός να παρέμβει στη σχετική δικαστική διαδικασία και αφετέρου να αποζημιώσει το Δικτυακό τόπο στην περίπτωση που υποχρεωθεί σε καταβολή αποζημίωσης ή άλλης δαπάνης.

Αποποίηση ευθύνης

Ειδικότερα, παρά το γεγονός ότι καταβάλλονται εύλογες προσπάθειες, προκειμένου ο παρόν δικτυακός τόπος να περιλαμβάνει ακριβείς και σύγχρονες πληροφορίες, το περιεχόμενο μπορεί να περιέχει τεχνικές ανακρίβειες και λάθη. Για τον λόγο αυτό, διατηρούμε κάθε δικαίωμα για αλλαγές, διορθώσεις ή / και βελτιώσεις στο Περιεχόμενο, στα προϊόντα και στα προγράμματα που δίνονται πληροφορίες οποιαδήποτε στιγμή χωρίς προηγούμενη προειδοποίηση. Δεδομένων των ανωτέρω, ο παρόν ιστότοπος δεν παρέχει εγγυήσεις σχετικά με την ακρίβεια του περιεχόμενου αυτού και δεν αναλαμβάνει ουδεμία ευθύνη για οποιαδήποτε λάθος, παράλειψη ή και ανακρίβειες στο περιεχόμενο του δικτυακού τόπου. Οι πληροφορίες θα πρέπει να αξιολογούνται προσεκτικά από τους επισκέπτες. Οποιοσδήποτε συμμετέχει στη δημιουργία, κατασκευή ή παροχή του δικτυακού τόπου, δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνος για οποιαδήποτε άμεση, τυχαία, επακόλουθη, έμμεση ζημία ή για οποιοδήποτε λάθος ή παράλειψη στο περιεχόμενο του δικτυακού τόπου.

Επίσης το www.sweetestevia.gr ουδεμία ευθύνη αναλαμβάνει σχετικά με οποιαδήποτε βλάβη από ιούς που ίσως προσβάλλουν τον προσωπικό σας υπολογιστή ή άλλο μέρος της ιδιοκτησίας σας κατά την πρόσβαση και χρήση του δικτυακού τόπου. Το www.sweetestevia.gr διατηρεί το δικαίωμα να διακόψει την λειτουργία αυτού του δικτυακού τόπου σε οποιαδήποτε στιγμή χωρίς προηγούμενη προειδοποίηση και χωρίς οποιαδήποτε ευθύνη.

Σύνδεσμοι (Links)

Το www.sweetestevia.gr παραπέμπει σε άλλους ιστότοπους υπό μορφή συνδέσμων (links) αλλά δεν φέρει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο και τις υπηρεσίες τους, καθώς και για τους όρους διαχείρισης και προστασίας προσωπικών δεδομένων που αυτοί χρησιμοποιούν, ούτε εγγυάται τη διαθεσιμότητά τους. Ο επισκέπτης/ χρήστης των συνδεδεμένων ιστότοπων ευθύνεται αποκλειστικά για οποιοδήποτε πρόβλημα τυχόν προκύψει λόγω του περιεχομένου ή/και των υπηρεσιών τους.

Συλλογή και Χρήση Πληροφοριών

Ο www.sweetestevia.gr είναι ο μοναδικός ιδιοκτήτης των πληροφοριών που συλλέγονται στον παρόντα ιστότοπο. Η εν λόγω πληροφόρηση δεν θα πωληθεί, μοιραστεί ή ενοικιαστεί προς τρίτα πρόσωπα πέραν όσων αναφέρονται στην παρούσα δήλωση.

Δεδομένα Προσωπικού Χαρακτήρα

Οι επισκέπτες που οικειοθελώς καταχωρούν τα προσωπικά τους στοιχεία τεκμαίρεται ότι έχουν δώσει τη συγκατάθεση τους στη συλλογή και την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων τους από την εταιρεία.

Τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα που συλλέγονται από το www.sweetestevia.gr χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για τις ανάγκες λειτουργίας του και σε καμία περίπτωση δεν πωλούνται, ενοικιάζονται ή καθ'οποιονδήποτε τρόπο διαβιβάζονται ή/και κοινοποιούνται σε τρίτους.

Κατ’ εξαίρεση αποδέκτες των στοιχείων αυτών μπορεί να είναι εκτός από τα τμήματα της εταιρείας και τρίτοι οι οποίοι συνεργάζονται με την εταιρεία για την παροχή των σχετικών με το αρχείο υπηρεσιών. Η εταιρεία υπογράφει με τους τρίτους με τους οποίους συνεργάζεται συμφωνητικό περί τήρησης των διατάξεων της κείμενης νομοθεσίας περί προσωπικών δεδομένων.

Επίσης εξαίρεση αποτελεί η περίπτωση κατά την οποία η κοινοποίηση των στοιχείων επιβάλλεται από ρητή διάταξη νόμου και αποκλειστικά προς τις αρμόδιες αρχές.

Η συλλογή, επεξεργασία και διαχείριση των προσωπικών δεδομένων από το www.sweetestevia.gr υπόκειται στους όρους της παρούσας δήλωσης απορρήτου καθώς και στις σχετικές διατάξεις της ελληνικής νομοθεσίας (Ν. 2472/97 ως τροποποιηθείς ισχύει) και του ευρωπαϊκού δικαίου για την προστασία του ατόμου και την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα Ο επισκέπτης/ χρήστης του www.sweetestevia.gr διατηρεί όλα τα δικαιώματα που απορρέουν από την κείμενη ισχύουσα νομοθεσία και ιδίως αυτά των αρ.11 και 13 του ως άνω Νόμου.

Ανήλικοι έχουν πρόσβαση στο Δικτυακό μας τόπο μόνο με τη συγκατάθεση των γονέων / κηδεμόνων τους και δεν υποχρεούνται να γνωστοποιήσουν τα προσωπικά τους στοιχεία.

Επίσης, το www.sweetestevia.gr δεν ευθύνεται για περιπτώσεις συλλογής προσωπικών δεδομένων από τους συνδεδεμένους ιστότοπους. Η παρούσα δήλωση απορρήτου ισχύει μόνο για τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα που συλλέγονται, επεξεργάζονται και διαχειρίζονται από το www.sweetestevia.gr.

Η εταιρεία δε φέρει ευθύνη έναντι των χρηστών για τυχόν διαρροή των προσωπικών τους δεδομένων λόγω χρήσης εκ μέρους τους μέσα από την παρούσα ιστοσελίδα, ή λόγω χρήσης εκ μέρους τους για προϊόντα και υπηρεσίες τρίτων.

Φάκελοι Καταχωρήσεων (Log Files)

Το www.sweetestevia.gr χρησιμοποιεί τις IP διευθύνσεις (Internet Protocol) για την εξαγωγή στατιστικών συμπερασμάτων που αφορούν στην επισκεψιμότητα και τη διαχείριση του ιστότοπου. Οι IP διευθύνσεις σε καμία περίπτωση δεν συνδέονται με προσωπικά δεδομένα του επισκέπτη/ χρήστη του www.sweetestevia.gr.

Ασφάλεια

Το www.sweetestevia.gr λαμβάνει κάθε αναγκαίο μέτρο για την ασφάλιση των δεδομένων των επισκεπτών/ χρηστών του. Οι προσωπικές πληροφορίες που υποβάλει ο επισκέπτης/ χρήστης μέσω του www.sweetestevia.gr προστατεύονται συγχρόνως online και offline.

Γνωστοποίηση Αλλαγών

Το www.sweetestevia.gr διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής των ανωτέρω όρων μέσα στο υφιστάμενο ή και ενδεχόμενο νομικό πλαίσιο. Καμία τροποποίηση των όρων της συγκεκριμένης σύμβασης δε θα λαμβάνεται υπόψη και δε θα αποτελεί τμήμα αυτής, εάν δεν έχει διατυπωθεί εγγράφως και δεν έχει ενσωματωθεί σε αυτή.

Σε περίπτωση που οι ανωτέρω όροι υποστούν οποιαδήποτε μεταβολή, το www.sweetestevia.gr θα ενημερώνει τους επισκέπτες/ χρήστες του με ανακοινώσεις μέσω του ιστότοπου.

Εφαρμοστέο δίκαιο και λοιποί όροι

Η παρούσα σύμβαση χρήσης διέπεται από τις διατάξεις του Ελληνικού και Διεθνούς Δικαίου, καθώς και τις οδηγίες και Κανονισμούς του Ευρωπαϊκού Δικαίου.

Ερμηνεύεται βάσει των κανόνων καλής πίστης, συναλλακτικών ηθών και οικονομικού και κοινωνικού σκοπού του δικαιώματος.

Στην περίπτωση που κάποια διάταξη κριθεί αντίθετη προς το νόμο και ως εκ τούτου άκυρη ή ακυρώσιμη, παύει αυτοδικαίως να ισχύει, χωρίς σε καμία περίπτωση να θίγεται η ισχύς των λοιπών όρων.

Αρμόδια δικαστήρια για τυχόν αναφυόμενες διαφορές προκύπτουσες από την λόγω σύμβασης είναι τα Δικαστήρια Αθηνών.

Για κάθε διευκρίνηση σχετικά με τη Sweetestevia.gr ή για τυχόν παρατηρήσεις, οι επισκέπτες μπορούν να απευθύνονται στο

Οι ιδιοκτήτες του ιστότοπου www.sweetestevia.gr επιθυμούν να ευχαριστήσουν τους παρακάτω καλλιτέχνες για τη συμβολή τους με εικόνες/φωτογραφίες που χρησιμοποιούνται στον ιστότοπο www.sweetestevia.gr.

, , , , , , ,, , , ,